Udruga Dyxy: županijska udruga za djecu i mlade s teškoćama čitanja, pisanja i učenja, 13. 06. 2017. god. održava predavanje o vršnjačkom nasilju i prevencijama u osnovnim školama. Pozivamo članove Udruge Dyxy, djecu, volontere , roditelje i sve zainteresirane da nam se pridruže na predavanju o vršnjačkom nasilju u prostorijama GK Spinut, Matoševa 29, u 16, 00 sati. Predavanje se održava u okviru Projekta : DYXY-Odrastanje s osmijehom koje podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Predavači su Antonia Peroš, dipl. psiholog koja će nas upoznati s oblicima vršnjačkog nasilja i prevencijama dok će Nataša Trebotić, dip. pedagog, kroz predavanje „Prevencija bullynga u OŠ Slatine“, iznijeti kako se u njenoj školi bore protiv vršnjačkog nasilja.

Nakon predavanja, Udruga Dyxy dodijelit će zahvalnice volonterima, koji su svojim predanim radom i nesebičnim zalaganjem pomagali djeci s teškoćama tijekom protekle školske godine. Zajednički zaključujemo ovu školsku godinu druženjem uz kolače, karaoke i ples i hvala svim velikim i malim Diksićima što su bili dio ovogodišnje školske Dyxy priče.

predavanje

Fadila Zoranić, dipl. pedagog OŠ Spinut drži predavanje s radionicom studenticama Filozofskog fakulteta u Splitu o teškoćama čitanja, pisanja i učenja i vršnjačkom nasilju u osnovnim školama

Foto galerija