U sklopu našeg projekta Prevencija vršnjačkog nasilja”Živimo Mir” posvećenog prevenciji vršnjačkog nasilja i promicanju mirnog suživota među svim članovima naše zajednice. Kroz naše dosadašnje aktivnosti i predavanja, nastavili smo podizati svijest među našim učenicima o važnosti empatije, poštovanja različitosti i solidarnosti.
Jedan od dijelova našeg projekta je Dan ružičastih majica, koji smo nedavno obilježili s predavanjem i radionicom za naše dragocjene mlade. Ovaj događaj potiče nas da se zajedno borimo protiv svih oblika nasilja te da gradimo okruženje puno ljubavi, podrške i razumijevanja.
Posebno smo ponosni što u našoj udruzi imamo mnogo članova, uključujući i djecu s teškoćama, koji aktivno sudjeluju u našim aktivnostima. Njihova prisutnost i doprinos obogaćuju naš rad i podsjećaju nas na važnost inkluzije i podrške među svima nama.

Nastavit ćemo s našim naporima u prevenciji nasilja i stvaranju sigurnog, poticajnog okruženja za sve. Pozivamo vas da se pridružite našem projektu “Živimo Mir” i zajedno gradimo svijet u kojem je ljubav jača od nasilja. Predavanje i radionicu je održala naša stručna suradnica Matea Vuković, mag.prim.educ i educ.rehabl

Hvala vam što ste dio ove važne misije!

Powered by : Ministarstvo znanosti i obrazovanja