Na svečano dodjeljivanje zahvalnica volonterima i podupirateljima udruga, koje već sedam godina na dan volontera 5. 12. organizira Volonterski centar Udruge Mi , Udruga Dyxy: Županijska udruga za djecu i mlade s teškoćama čitanja, pisanja i učenja, uključila se u akciju i predložila svoje kandidate.

PODUPIRATELJI UDRUGE:

Andriju Čaljkušić , član vijeća Gradskog kotara Spinut, koji je savjetom, ljudskom podrškom, uvijek bio uz Udrugu i zahvalni smo upravo njemu što je Udruga ostala u prostorijama Gradskog kotara Spinut.
Dr. Joško Markić, član Gradskog vijeća koji svoju vijećničku naknadu donira našoj Udruzi za plaćanje najma prostora. Njegov primjer zaista je za pohvalu i mogao bi ostalim vijećnicima poslužiti kao primjer kako se dobrotvorno djeluje u društvenoj zajednici.

VOLONTERI UDRUGE:

Tonči Dumanić dolazi iz poslovbog sektora, Splitske banke i pomaže djeci u omiljenim predmetima: fizici, matematici i informatici.
Karla Serdanović, nekad i sama korisnica Udruge a danas uzorna srednjoškolk,a pomaže djeci u savladavanju školskog gradiva.

SVIMA NJIMA VELIKO HVALA OD ČLANOVA UDRUGE DYXY !