Volontiranje u inozemstvu velika je prilika za vas da steknete nove vještine, rastete kao pojedinac i upoznate nove ljude iz različitih kultura!

por1

Obrazovanje je temeljno ljudsko pravo koje svako dijete na svijetu treba imati! No, čimbenici poput siromaštva to uzimaju od milijuna djece diljem svijeta. Čak iu zemlji koja je razvijena poput Portugala, mnoga djeca imaju ogroman nedostatak podrške da nastave svoje obrazovanje i ostvare svoje snove i krenu na svoj puni potencijal.

U ovom programu imate priliku pomoći različitim nevladinim organizacijama u pružanju podrške djeci u potrebi, pružajući im izvannastavne aktivnosti i pomažući im da slijede svoje snove. Vaši će zadaci uključivati ​​učenje engleskog jezika i pomaganje u izradi domaćih zadaća, dizajniranju i provedbi novih izvannastavnih aktivnosti, podržavanju postojećih ili podučavanju o novom sportu, kulturi, jeziku, instrumentu, igri ili umjetnosti.

por2

I vjerujte nam, bit ćete nagrađeni velikim osmjesima na njihovim licima!

U ovaj program je uključena i Udruga Dyxy. Predstavnice ImpacTrip organizacije Ana i Marianna napravile su prezentaciju o svojoj organizaciji, a nakon toga je slijedio kviz o poznavanju Portugala i njegove kulture.