HRVATSKA VOLONTIRA, velika akcija u splitskom Đardinu kao da je ove godine dobila novu snagu i svježinu i šteta bi bila ne podržati je i dalje. Sva djeca koja nemaju prilike iskazati svoj pjevački i plesački dar ovdje dođu na svoje. Brojne udruge, brigade dobrih anđela – volontera, izložbe rukotvorina vrijednih dječjih ruku…svega je bilo u Đardinu 25. 05. 2019. god. Udruga Dyxy ove godine se posebno potrudila upravo zato da bi se zahvalila svim udrugama koje su prošle godine sakupljale donaciju za nabavku Neurofeeback uređaja. Okupili smo članove udruga Lastavice i Zvono, naučili koreografiju koju je osmislila naša portugalska volonterka ANA i otpjevali Oliverovu predivnu pjesmu “Vjeruj u ljubav”. JER MI U UDRUZI DYXY VJERUJEMO U LJUBAV, LJUBAV KOJA NAS POVEZUJE, KOJA NAM DAJE SNAGU I KOJA NAS VODI DA USTRAJEMO I IDEMO DALJE….

Naša ekipa vježbala je u Đardinu jogu, družila se i zabavljala kako to samo lipa splitska dica i mladost znaju.
Posebno zahvaljujemo najdivnijem anđelu ove smotre, ANTONIJI MATKOVIĆ, sveprisutnoj, uvijek nasmijanoj, spremnoj na pomoć svakom u svakom trenutku. Antonija hvala, bez tebe ove Smotre ne bi ni bilo.

Na kraju imamo i mi svog sveprisutnog anđela kojeg treba pohvaliti, za sve vezano za ovu akciju, povezivanje udruga, rad s njima, kompletnu organizaciju i
koordinaciju zaslužna je SNJEŽANA JURICA i ekipa volontera koji je prate u stopu ( Karla, Sara, Antonija, Nikolina,Nina,Iva, Ivan, Luka, Tonči, Marija, Ana, Martina). Hvala Snjego i dragi volonteri.