Split, 22.05.2024.god. – 25.05.2025.god.

U vremenu kad smo svjesni sve većoj prisutnosti nasilja, a posebno vršnjačkog priključite se i doprinesite svojim volotiranjem više mira i ljubavi u budućnosti.
U periodu od 22.05.2024.god. do 25.05.2024.god. Udruga Dyxy je sudjelovala u manifestaciji Hrvatska volontira. Kroz organiziranje raznih aktivnosti kojima se pomaže djeci s teškoćama:logopedske, pedagoške, psihološke, pomoć u učenje, kreativne( likovme, plesne, pjevne) i edukativno – rekreativne.
Ova aktivnost je bila dio kampanje Hrvatska volontira te promiče razvoj sljedećih vrijednosti Europske unije: Ljudsko dostojanstvo, solidarnost i ljudska prava.Volontiranje može pridonijeti smanjenju društvene nejednakosti kroz pružanje podrške ranjivim skupinama ili zajednicama, kao i poboljšanju kvalitete života članova zajednice kroz pružanje pomoći onima u potrebi, očuvanje okoliša ili poticanje kulturnih i edukativnih aktivnosti.
Planirane aktivnosti su održane i volonteri koji su sudjelovali su svojim entuzijaznom doprinjeli uspješnosti manifestacije.

Powered by: Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Grad Split, Grad Solin